marți, 6 ianuarie 2009


Niciun comentariu:

VINTAGE TIMES-MUST HAVE

Vintage înseamnă trendy, iar astăzi trendy a devenit valoarea. Fie că vorbim de modă, decoraţiuni interioare, maşini sau cărţi
A cumpăra piese vintage de orice fel este nu doar o afişare a bunului gust şi a rafinamentului, ci şi o bună investiţie.

Un stil pentru nostalgicele modei. Regasesti in el vesminte din perioada belle epoque, din anii nebuni sau furtunosii rock'n roll. Piese vechi care au fost pastrate in dulapuri sau lazi de zestre si au rezistat trecerii timpului.
Prin definitie, hainele la moda din anii '20 pana in '70 apartin stilului vintage. Dar, prin extensie, se considera "vintage" orice obiect de vestimentatie care s-a purtat in trecut - perioada de gratie pana la consacrare fiind de cel putin 20 de ani. Valoroase nu sunt doar lucrurile foarte vechi, rare, care s-au pastrat intacte, dar si cele care reflecta tendintele actuale.
Imbracata vintage nu trebuie sa te mai temi ca vei intalni acelasi haine la alte cateva zeci de femei pe strada si iti innobilezi garderoba. Un sal de dantela aduce un aer retro plin de eleganta unei simple rochii negre.